Stichting voor Familiebemiddeling
 

De Stichting voor Familiebemiddeling heeft haar activiteiten beëindigd. Zoekt u conflict-bemiddeling in familiesituaties neem dan contact op met het Mediationgilde. Kijk voor achtergrond en tips bij specifieke relatieproblemen op de website relatieonderhoud.nlHet begint met het besef dat u de situatie werkelijk anders wilt. Dat geeft u de kracht in actie te komen.

Respect voor uzelf én een open houding naar de ander. Dat zijn de sleutels waarmee u zelf beweging in de situatie kunt brengen. Een goed gesprek als voorbereiding, of als wegwijs in de puzzel.

Het kan.


 
 
 
 

 

Familiebemiddeling brengt mensen bij elkaar

Elke situatie kan veranderen

Velen gingen u voor: de zus die niet meer met haar broer sprak, de vader die zijn kinderen niet zag, de zoon die zijn ouders op afstand hield, man en vrouw die altijd ruzie maakten. Allemaal mensen die van elkaar verwijderd waren.

Door te kiezen voor familiebemiddeling hebben ze weer contact. De familieruzie is iets uit het verleden geworden. Ze weten nu dat het verleden niet langer een last hoeft te zijn. Ze waren in staat de situatie te verbeteren.

Die mogelijkheid hebt u ook.


 
sitemap
 
familiebemiddeling, als u het anders wilt.